ЗАВЕДЕНИЯ
Mножество удобства в хотел Камена

Заведенията на хотел Камена са идеалното място за отдих и почивка. С разнообразни възможности за избор, всеки може да намери нещо за себе си. Спа центърът на хотела е идеалното място, където можете да се насладите на разнообразни процедури, а барът на басейна е идеален за освежаващ коктейл. Ресторантът на хотела е идеалното място да се насладите на вкусна храна, а нощният бар е идеален за вечерно питие.

Ресторант Камена

Заповядайте в ресторант Камена – уютна обстановка, вкусна храна и любезно обслужване на приятен музикален фон!

Ресторантът е голям просторен салон с капацитет 200 места, банкетна зала с капацитет до 40 места.

Терасата към ресторанта дава панорамна гледка към града и е с капацитет до 50 места.

Нашият ресторант ще ви предложи професионална и любезна организацията на вашите мероприятия, а ние сме подходящи за фирмени тържества, сватби, рожденни дни, абитюренски вечери, именни дни или просто за хапване с вашите приятели и любими хора.

Летен бар

В Лятно бистро край открития ни басейн ще се насладите на свеж коктейл и слънчево настроение, неповторима гледка към връх Сютка и към градината на комплекса. Разполага с 50 места и се намира непосредствено до външния минерален басейн и обслужва двата басейна.

Барът на басейна е идеалното място да се отпуснете с книга или да поговорите с приятели.

Дневен бар

Разположен е на етаж III и предлага 50 места на закрито и 30 места сред красива слънчева градина на чист въздух и тишина.

Предлага приятна неангажираща обстановка, за ободряваща чаша кафе или споделено питие.

Нощен бар

Нощният бар е с капацитет 80 места, разположени амфитеатрално, а за озвучаването му на Ваше разположение е професионална техника и DJ, добър интериор и разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки.

Работи само при индивидуални запитвания и предварителна резервация.

Барбекю

През лятото под прохладната сянка на боровете отваряме кът за Барбекю с разнообразно меню, характерно за този тип заведение.

Развлечения

Предлагаме много забавления и развлечения за цялото семейство! Елате да се насладите на дейности като, тенис на маса, въздушен хокей, тенис на корт, билярд и много, много други! Организират се екскурзии до интересни места. Ще откриете, че сме чудесно място да се запознаете с нови хора и да правите нещата, които обичате, и да обичате нещата, които правите!

Направете вашата резервация!

Насладете се на автентичен чар, комфортни стаи и високо ниво на обслужване на най-добри цени!  Очакваме ви!