КАМЕНА
МЕДИКЪЛ СПА
Физикална терапия и рехабилитация

Медицински център „Камена медикъл“ разполага с отлични условия за физикална терапия и рехабилитация. Нашата нова модерна апаратура включва апарати за интерферентен ток, токове на Треберт, диадинамични болкоуспокояващи токове, електрофореза с поморийска луга, магнитно поле, ултразвук, лазер, апарат за УВЧ, радар, солукс, апарати за инхалации и кварцов апарат. Разполагаме още с 3 тангенторни вани за подводно-струев масаж с билки и аромати, четирикамерна вана на Крауфе и още шест вани за лечение с радоновата минерална вода, с която разполагаме. Предлагаме още парафинолечение и луголечение, както и ЛФК и подводна лечебна гимнастика.

При нас успешно се лекуват заболявания на опорно-двигателния апарат, артрити, артрози, подагрозен артрит, посттравматични заболявания, ендопротезиране, състояние след ендопротезиране, заболявания на периферната нервна система, дископатии, радиколити, както и стрес, пренапрежение и преумора, лекостепенни форми на хипертонична болест и заболявания на дихателната система.

Чрез питейно приложение на водата, която е хидрокарбонатносулфатнонатриева с флуорметасилициева киселина, сероводород и 10-еманарадон, успешно се повлияват заболявания на храносмилателната система- гастрити, колити, язвена болест, жлъчно-чернодробни и бъбречни заболявания. Широкият спектър на възможности, с които разполагаме, както и високата квалификация на персонала ще спомогнат за пълноценно лечение, възстановяване и профилактика на вашите работници и служители.

Ценова листа: Медицински услуги

Направете вашата резервация!

Насладете се на автентичен чар, комфортни стаи и високо ниво на обслужване на най-добри цени!  Очакваме ви!