БАЛНЕОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР КАМЕНА

Медицина и СПА с история от 1984 г.

Балнеологичен центърКамена3* се намира далеч от шума на града, в квартал Чепино, в близост до езеро Клептуза, една от найголемите природни забележителности на града 

Много хора идват да посетят хотел Камена заради неговите удобства за лечение и отдих, сред които басейни и голяма красива градина.

НАШИТЕ СТАИ

Разгледайте вариантите за настаняване

Цени от 106,00лв / за двама
Двойна стая
Цени от 126,00лв / за двама
Апартамент
Цени от 150,00лв / за двама
Фамилен апартамент

НАШИТЕ УСЛУГИ

Разгледайте какво предлага хотел Камена

Ресторант

Ресторант

Ресторант "Камена" предлага приятна обстановка, богато меню със специалитети и десерти, в съчетание с отлично обслужване.

Медицински център

Медицински център

Широкият спектър на възможности, както и високата квалификация на персонала ще спомогнат за Вашето пълноценно лечение, възстановяване и профилактика.

Конферентни зали

Конферентни зали

3 конферентни зали – удобни, с естествено осветление, изцяло ремонтирани и обзаведени, оборудвани с необходимата техника

Басейни

Басейни

Хотел Камена разполага с два басейна с минерална вода - вътрешен и външен. Един чудесен начин да се отпуснете и да се насладите на престоя си при нас.

ГАЛЕРИЯ

Разгледайте интериора и екстериора на нашия хотел

АКТУАЛНИ ЦЕНИ

Вижте нашите последни предложения

Ценова листа: Индивидуални гости
Предложения за: Балнео пакети

НАШИТЕ ГОСТИ НИ ОБИЧАТ

Какво споделят те за нашия хотел

Отношението на персонала към гостите е превъзходно. Басейни с минерална вода-поддържани в отлично състояние. СПА процедурите се прилагат от професионалисти с внимание към индивидуалните потребности. Подходящ за семейства с деца.

Росица Георгиева
Росица Георгиева

Едно от малкото места, където СПА означава басейн с минерална вода, който се пълни всяка сутрин и не се къпете в хлорен разтвор. Прекрасна хигиена и обслужване. Истинско балнио лечение!

Надежда Сандолова
Надежда Сандолова

Само във Велинград има такова изобилие от минерални извори, които помагат за лекуването на болестите на 21 век. Това са стрес, депресия, умора и не на последно място - счупвания.

Лидия Николова
Лидия Николова

Място където д си изкарате страхотно със семейството. Топло, учутно, базата е идеална за почивка с деца а ресторанта е с народни цени и всичко е много вкусно. Бяхме там за уикенда и двете вечери имаше DJ - беше много забавно. Пак ще отидем!

Ралица Тонева
Ралица Тонева