СЪБИТИЯ
Успешни събития за личен или бизнес повод

Хотел Камена е идеалното място за провеждане на следващото ви събитие. Имаме възможност да посрещнем най-различни събития – от малки събирания до големи конференции. Нашият опитен персонал ще работи с вас, за да гарантира, че събитието ви ще бъде успешно. Разполагаме с различни пространства за провеждане на събития, така че можем да удовлетворим вашите специфични нужди. Свържете се с нас още днес, за да започнете да планирате следващото си събитие в хотел Камена!

На Ваше разположение са нашите 3 конферентни зали – удобни, с естествено осветление, изцяло ремонтирани и обзаведени, оборудвани с необходимата техника – екран, флип-чарт, мултимедия.

Хотел Камена е чудесно място за провеждане на следващото ви събитие, бизнес среща, конференция или обучение. На разположение на участниците в мероприятия са също:
копирни и факс услуги, високоскоростен Интернет, озвучаване, допълнително или специализирано оборудване – по заявка.

На разположение на гостите е ресторанта на „Камена“ с капацитет над 200 места, където можем да предложим сервиране според случая и желанието на гостите. Предлагаме сервиране по меню или по специални заявки.

Имаме възможност да организираме конференции на открито през топлите месеци на годината. Разполагаме с много естествена светлина и свеж въздух за вашето събитие.

Амфитеатъра на комплекса, външния минерален басейн или друга част от живописния парк на „Камена“ са подходящи за провеждане на мероприятия на открито.

Направете вашата резервация!

Насладете се на автентичен чар, комфортни стаи и високо ниво на обслужване на най-добри цени!  Очакваме ви!